Blog

Ce este un prosop Peshtemal și care e istoria acestor prosoape?

Prosoapele turcești de tip peshtemal au fost folosite de sute de ani în băile turcești de tip hammam. Aici găsiți mai multe despre ele.

Cum să îți faci pensiunea să iasă din anonimat

Concurența pentru micile pensiuni și hoteluri este mare. Aici ai câteva idei grozave pentru a-ți crește renumele și loialitatea clienților.

8 Pasi pentru a-ți transforma pensiunea în destinația romantică perfectă

Cum să faceți ca pensiunea dumneavoastră să devină destinația romantică ideală pentru cupluri, fără investiții foarte mari.

8 mici cadouri care pot crește numărul de abonati la sala ta de fitness

Cum să faci să atragi mai mulți clienți pentru sala de sport sau de fitness, prin câteva mici atenții care nu te vor costa foarte mult.

Cum să faci clienții să revină în hotelul tău

Câteva sfaturi practice pentru a face clienții să revină la hotelul sau pensiunea ta și în vacanțele viitoare, de fiecare dată.

Ce este puterea de absorbție si de ce contează la halate si prosoape?

Totul despre puterea de absorbție și caracteristicile diverselor materiale folosite la halatele și prosoapele de baie.

Cum să îmbunătățești experiența pacienților în spitalul tău

Spitalele și clinicile private (și nu numai) trebuie să devină competitive. Aflați aici cum puteți să creșteți rating-ul dat de pacienți.

Top 10 cele mai extravagante centre SPA din lume

Un top colorat al celor mai extravagante și impresionante centre de tip SPA din lume, pentru inspirație de călătorii sau de afaceri.

10 sfaturi pentru a crește popularitatea pensiunii tale

O listă cu sugestii pentru a crește popularitatea pensiunii tale, prin acele mici detalii care nu costă mult, dar fac clienții fericiți.

Cele mai comune complimente și plângeri pe care le lasă clienții unui hotel

Lista de cele mai comune complimente și plângeri pe care le au clienții de hoteluri și pensiuni, și ce să faceți ca să creșteți rating-ul.