BLOG

 

Petrecerile burlăcițelor devin din ce în ce mai comune. Multe domnișoare aleg să petreacă o “ultimă” zi de petrecere cu fetele. Unele aleg să petreacă o seară în club, altele pleacă în excursie dar multe decid să își facă ziua specială la un SPA.

Pentru a le oferi acestora cele mai bune servicii trebuie să luați anumite lucruri în considerare. Vă vom prezenta mai multe opțiuni pentru o petrecere a burlăcițelor reușită la SPA-ul dumneavoastră.

SPAȚIUL NECESAR

Pentru opetrecere e nevoie de spațiu. Unele viitoare mirese decid să invite și 20 de prietene la acest eveniment. De aceea este nevoie să aveți spațiu pentru fiecare. Un discount pentru grupuri mari ar fi apreciat de asemenea. Dacă vin mai mult de 10 persoane le puteți oferi 10 % reducere la piscină sau la alte facilități.

Acestea vor aprecia reducerile și le vor spune și altor persoane despre SPA-ul dumneavoastră.

ATMOSFERĂ

Atât domnișoarele de onoare cât și viitoarea mireasă să așteaptă la o zi minunată, în care să fie răsfățate în fiecare moment. Este important să aveți muzică relaxantă și o vedere la mare, munte sau altă atracție. Vederea spre natură le va relaxa pe burlăcițe și se vor simți minunat.

De asemenea, este bine să aveți pregatit câteva activități specifice cum ar fi masaje, împachetări, măști. Astfel, puteți să le sugerați un program bun pentru fiecare sau pentru întregul grup.


MULTE FACILITĂȚI

Trebuie să le oferiți domnișoarelor cât mai multe facilități din care să le aleagă pe cele potrivite pentru ele. Ele trebuie să aibă acces la toate facilitățile din SPA. De asemenea, este important să le oferiți și gustări gourmet și cocktail-uri speciale, în funcție de preferințe.

Câteva dintre micile detalii pe care trebuie să le aibă o petrecere a burlăcițelor reușită înclud:

  • Manichiură și pedichiură
  • Camere de relaxare
  • Masaje și împachetări
  • Servicii speciale pentru burlăcițe
  • Activități de grup
  • Gustări sănătoase
  • Prânz gourmet
  • Halate, papuci și prosoape de cea mai bună calitate
  • Pachete cu mici suveniruri pe care să le poată lua acasă

Fiecare din aceste detalii poate transforma o petrecere plictisitoare într-una specială. Dacă oferiți aceste servicii, aceasta nu va fi singura petrecere a burlăcițelor pe care o găzduiți la SPA-ul dumneavoastră.

O ZONĂ DE RELAXARE SPECIALĂ

Trebuie să existe o cameră în care domnișoarele să se întâlnească și să savureze un cocktail între orele de masaj și terapii. De aceea, este bine să aveți o cameră mai mare în care fetele să vorbească și să petreacă momente împreună.

Fie că este o cameră la piscină, o zonă de relaxare cu palmieri sau o simplă cameră cu multe canapele, aceasta trebuie să poată saă fie rezervată în totalitate de către un grup. Astfel, nu vor fi deranjate de alte persoane care sunt venite le SPA.

OFERTE PERSONALIZATE

Ofertele personalizate la un preț standard sunt foarte căutate. În general când oameni vin la SPA vor să încerce cât mai multe tratamente dar nu știu exact ce. Faceți oferte speciale de tip relaxare, detox, tonifiere. Astfel, fiecare își poate alege ce i se potrivește. Pentru petreceri alegeți să faceți un program cu cât mai multe tratemente care se pot realiza în grup. De exemplu piscină, saună, masaj, pedichiură și manichiură.

BUNĂ ORGANIZARE

Este foarte important să fiți organizați atunci când primiți un grup mai mare de clienți. Trebuie să fiți mereu pregătiți să aduceți și să le oferiți toate facilitățile. Dacă angajații nu iși fac treaba și nu sunt foarte amabili, petrecerea nu va fi reușită pentru că burlăcițele se vor simți ignorate.

Acestea sunt doar câteva modalități prin care puteți să găzduiți o petrecere a burlăcițelor de succes. Fiți inventivi și găsiți modalități să faceți pe placul tuturor. Oferiți o zi de relaxare viitoarei mirese și domnișoarelor de onoare, iar ele vă vor deveni cliente fidele pe viitor.


Nicoleta Ciobanu

Printre pasiunile ei se numără călătoritul și scrisul.
De aceea îi place să scrie despre haine, bijuterii și multe alte subiecte captivante