BLOG

 

Tot mai mulți oameni își doresc să arate mai bine. Acest lucru poate fi cauzat de programul de muncă haotic, de alimentația nesănătoasă și de alți factori. Din păcate, majoritatea nu fac nicio schimbare în acest plan, iar cei care încep totuși un plan de antrenamente sunt puțini. Sălile de fitness, în schimb, sunt foarte numeroase. De aceea este important să le oferi diferite beneficii pentru a fi sigur că vor alege sala ta de fitness.

Pentru a te ajuta îți mărești numărul de abonați la sala de fitness îți vom prezenta 8 mici cadouri pe care poți să le oferi acestora. Chiar dacă ți se par minore, ele pot face o schimbare foarte mare în mentalitatea clienților tăi. Aceștia vor aprecia și vor transmite lucruri bune despre sala ta și prietenilor lor.

Discounturi dacă vin cu prietenii

Multe persoane sunt mai motivate să se înscrie la o sală de fitness dacă pot veni cu un prieten sau mai mulți. De aceea, este bine să oferi discounturi pentru clienții care aduc un prieten. O altă idee bună este să oferi o zi gratuită atunci când vin pentru prima dată. Așa se pot obișnui cu sala și pot să vadă dacă le place.

Reduceri pentru grupuri mai mari

Sunt grupuri de prieteni cărora le place să facă totul împreună. Pentru aceștia poți să creezi o reducere specială, pentru grupuri numeroase. Această reducere se poate aplica și pentru colegii de muncă atunci când decid să vină împreună la sală. Poți să închei un parteneriat cu anumite companii și, contra unei taxe, angajații să primească reduceri la sala ta de fitness. Așa atragi mai mulți clienți în același timp.

Haine gratis

Chiar dacă ți se pare costisitor, îți va aduce mai mulți clienți decât crezi. Dacă oferi un tricou sau o șapcă pe care să fie brodat numele sălii tale de fitness îți vei face reclamă mereu. Oamenii nu vor purta acele haine doar la sală ci și prin oraș.

Așa că alege un model interesant pentru tricouri, nu modelul clasic și plictisitor. Logo-ul sălii și numele trebuie să fie vizibil dar nu să ocupe tot tricoul. Poți scrie și un mesaj motivational pentru antrenamente, ca să atragi atenția mai ușor. Atunci când sunt cumpărate en-gross, aceste produse pot fi foarte ieftine.

 

Căști pentru ascultat muzică

Toată lumea ascultă muzică atunci când vine la sală. Chiar dacă există muzică la sală, mulți prefer să asculte melodiile lor favorite sau preferă alt gen de muzică decât cel pe care îl oferă sala. De aceea, opereche de căști cu logo-ul sălii sunt foarte apreciate.

De multe ori, clienții uită să își ia căștile de acasă și atunci este un cadou foarte bine venit. Dacă sunt și sweat-proof atunci sunt cadoul ideal. Poți opta pentru căști de culori diferite pentru a satisface toate gusturile.

Saltea pentru Yoga și clase de aerobic

Multe persoane aleg să facă și exerciții pentru care au nevoie de saltele subțiri de yoga sau aerobic. Mai ales dacă ai și cursuri de aerobic la sală, este bine să le oferi cadou aceste saltele.

Chiar dacă au una acasă deja, nimeni nu va refuza o saltea nouă. Și pe aceasta poți să pui numele sălii sau logo-ul. Cu siguranță le vor arăta și prietenilor cadoul pe care l-au primit de la sală și așa vei avea și mai mulți abonați.

Geantă/ Rucsac pentru sală

Toată lumea vine cu o geantă sau un rucsac unde are echipamentul, apă, prosop și alte obiecte personale. De aceea, este un cadou foarte bun. Toți clienții vor aprecia un rucsac de sală. Și pe acest produs poți să vă pui logo-ul sau numele sălii. Astfel, pe tot drumul spre sală, clienții vă vor face reclamă gratis.

Protein bars/ Gustări sănătoase

Multe persoane vin la sală direct de la serviciu și nu au timp să mănânce. Astfel, o gustare sănătoasă cu multe proteine îi va ajuta să reziste mai mult la antrenament și le va aduce un plus de vitalitate. Poți colabora cu o companie care oferă protein bars și shake-uri speciale.

Le vei aduce și lor clienți noi, și vei primi poate și un discount pentru următoarele cumpărături. Poți să oferi clienților și alte mici extras, precum apă plată cu lămâie șau felii de castraveți, care ajută la detoxifiere. Rezultatele se vor vedea mai repede, clienții vor fi multumiți și vor continua să facă sport la sala ta.

Prosoape din bumbac sau microfibră

Este necesar să utilizezi un prosop atunci când faci exerciții fizice. Este posibil să oferi deja prosoape pentru clienții tăi la dușul sălii. Prosoapele de calitate pot fi și un cadou deosebit și foarte apreciat. Pentru săli de sport, cele mai bune prosoape sunt cele foarte absorbante precum cele din bumbac 100%.

Aceste produse pot fi găsite pe site-ul nostru Halatdebaie.ro. Poți alege dintr-o gamă largă de produse pe cele potrivite pentru sala ta. Acest cadou va fi foarte apreciat de toți clienții care probabil sunt pe grabă și vor să se usuce rapid după duș sau după antrenament.

 

Aceste 8 mici cadouri sunt doar câteva idei pe care le poți adopta pentru a avea mai mulți abonați la sala ta de fitness. Indiferent de cadoul sau cadourile pe care optezi să le dai clienților tăi, ei vor aprecia acest detaliu și te vor promova și prietenilor. Astfel ai parte de clienți fideli dar și de clienți noi.

Toate aceste cadouri pot fi găsite la prețuri promoționale pentru cantități mari, o ofertă numai bună pentru cei care au hoteluri, pensiuni, clinici private sau săli de fitness. Mult succes!


Nicoleta Ciobanu

Printre pasiunile ei se numără călătoritul și scrisul.
De aceea îi place să scrie despre haine, bijuterii și multe alte subiecte captivante