BLOG


Cu ocazia aniversărilor, la ocazii speciale sau doar ca să își reîmprospăteze relația cuplurile aleg să meargă într-o escapadă romantică. De cele mai multe ori, ei aleg un hotel deoarece le oferă foarte multe facilități, inclusiv un centru SPA sau o piscină.

În ciuda acestui lucru, unele cupluri aleg să meargă la o pensiune deoarece apreciază atenția personalizată și atmosfera relaxată și plăcută. Pentru a vă ajuta să vă transformați pensiunea într-o destinație romantică ideală, vă vom da câteva sfaturi.

1. Oferiți mici tratamente SPA

Nu trebuie să vă transformați pensiunea într-un centru SPA pentru a oferi aceste tratemente. Tot ce trebuie să faceți este să angajați un maseur și să organizați o cameră unde se pot face diferite tratamente faciale. Clienții dumneavoastră se vor simți răsfățați și vă vor vizita din nou.

Aceste tratamente pot fi oferite pe tot parcursul anului sau doar în ziele speciale precum Sfântul Valentin. Pentru aceste tratamente aveți nevoie de accesorii SPA, precum prosoape, papuci și halate. Pe cele mai bune dintre acestea le puteți achiziționa, bineînțeles, de pe site-ul nostru.

 

2. Oferte speciale romantice

Faceți oferte speciale pentru Sărbători precum Sfântul Valentin. De asemenea, puteți să faceți o reducere sau un pachet special pentru cei care își sărbătoresc aniversarea la pensiunea dumneavoastră. Un pachet special poate să includă mic dejun în fiecare zi, o sticlă de șampanie și petale de trandafiri în cameră, o cină romantică în seara aniversării și mici tratamente SPA de cuplu.

Pentru aceste oferte speciale puteți să puneți un preț mai mic dacă vizitatorii stau mai mult de 3 zile. Astfel îi faceți să petreacă mai mult timp la pensiune, iar ei vor beneficia de o mică reducere. Este avantajos pentru toată lumea.

3. Halate pentru un weekend romantic

Dacă oferiți tratamente SPA puteți să le oferiți și halate speciale pentru această ocazie. Puteți să vă gândiți la fiecare dintre oaspeți și să aveți mai multe modele din care să aleagă. Materialele pot fi absorbante și mai groase pentru zilele de toamnă și iarnă sau din microfibră sau bumbac terry pentru zilele călduroase de vară. Indiferent de ce alegeți, găsiți diferite modele pe site-ul nostru.

4. Baie cu cadă

Pentru astfel de ocazii trebuie să le oferiți clienților dumneavoastră baie cu cadă dacă aveți și băi cu duș. Aceștia vor dori să se relaxeze într-o cadă cu apă fierbinte și spumă de baie. Puteți să le puneți și lumânări parfumate pe aproape.

Oferiți-le diferite tipuri de geluri de duș și spumante de baie din care să aleagă. După o astfel de baie vor aprecia și mai mult halatele de baie pe care le-ați ales. De asemenea, în baie trebuie să existe prosoape curate și pufoase, de diferite dimensiuni. Asigurați-vă că acestea sunt schimbate zilnic.

5. Angajați o trupă de muzică

Pentru momentele speciale și sărbători angajați o trupă care să cânte muzică. Dumneavoastră sunteți cel care alege genul de muzică. Puteți să alegeți trupe de jazz, blues sau muzică clasică. Acestea sunt cele mai apreciate pentru o atmosferă romantică. Genul de muzică poate fi și unul potrivit pentru stilul pensiunii dumneavoastră.

De exemplu dacă pensiunea dumneavoastră are un stil clasic al anilor 50-60 puteți opta pentru rock-and-roll precum piesele lui Elvis Presley. Indiferent de alegere, clienții dumneavoastră vor fi surprinși și impresionați de acest detaliu.

 

6. Colaborați cu alte restaurante

Dacă dumneavoastră serviți doar mic dejun la pensiune atunci ați putea să colaborați cu alte restaurante pentru restul meselor. Puteți să le recomandați cuplurilor aceste restaurante sau să vă oferiți să le faceți o rezervare. Menționați restaurantului că este o ocazie specială și aceștia se vor ocupa să le facă o seară și mai plăcută cu o sticlă de șampanie sau un desert gratuit.

7. Salon sau zonă de relaxare

Amenajați o zonă de relaxare comună la piscină (dacă aveți) sau un salon unde să fie amplasat și un șemineu pentru nopțile reci de iarnă. Acolo, oaspeții dumneavoastră se pot întâlni cu alte cupluri care stau la pensiune. Astfel, aceștia vor lega prietenii care le vor aduce aminte să mai treacă pe la pensiunea dumneavoastră și în alți ani.

Dacă această zonă este amenajată lângă un jacuzzi sau o piscină puteți să puneți prosoape mari și absorbante pe scaune pentru un plus de confort. Pentru o atmosferă mai plăcută puteți oferi cocktailuri, șampanie și mici gustări pentru toți oaspeții. Puteți să lăsați deschisă acea zonă în anumite momente ale zilei pentru a ști când să aduceți gustările și băuturile.

 

8. Mici surpize

Oricine apreciază micile surprize. Pentru cuplurile care vin să își sărbătorească aniversarea puteți să lăsați bomboane de ciocolată și alte mici tratații precum un buchet de flori proaspăt culese. Un desert cu care să îi așteptați la check in va fi foarte apreciat. Puteți opta pentru un desert specific locului sau pentru unul mai sofisticat.

De asemenea, puteți să îi surprindeți cu o reducere la un SPA din oraș dacă nu aveți tratamente SPA la pensiunea dumneavoastră. O scrisoare de bun venit scrisă de mână este de asemenea apreciată. O astfel de scrisoare ar trebui să primească și la finalul șederii lor. De asemenea, le puteți oferi la plecare un mic coș cu diverse surprize ( un desert special, o sticlă mică de vin, bomboane, sau produse de baie cu logo-ul pensiunii dumneavoastră).

Toate aceste sfaturi sunt potrivite pentru a vă ajuta să vă transformați pensiunea într-o destinație romantică perfectă. Cei care vor beneficia de aceste surprize și oferte vor fi încântați și vor vorbi și cu alți prieteni pe care îi vor îndruma să se cazeze la pensiunea dumneavoastră.


Nicoleta Ciobanu

Printre pasiunile ei se numără călătoritul și scrisul.
De aceea îi place să scrie despre haine, bijuterii și multe alte subiecte captivante