BLOG

Din când în când, fiecare dintre noi merităm câteva momente de relaxare. Unii aleg o excursie, alții preferă să stea acasă, însă mulți își doresc să petreacă o zi la SPA. Cum acest tip de evadare devine din ce în ce mai popular, vă vom prezenta un top al celor mai extravagante și luxoase SPA-uri din lume.

Acum aveți ocazia să alegeți unul dintre acestea resorturi pentru a vă bucura de momente de liniște, relaxare și armonie. Clasamentul nostru este unul pur subiectiv, iar ordinea acestor centre în top nu reflectă popularitatea lor competițională.

 


10. Six Senses Hideaway

Localizat în spectaculosul Zighy Bay în Oman, acest SPA ocupă locul 10 în topul nostru. Acest resort are 9 camere de tratament. Aici puteți alege dintr-o gamă largă de terapii și tratamente fizice. Majoritatea sunt pentru reîntinerire și relaxare. Din momentul în care ajungeți, veți realiza că acest centru SPA este unul neconvențional, în sensul bun al cuvântului.

 


9. Peter Island’s SPA

Acest SPA extravagant este localizat pe Insulele Virgine Britanice. Mulțumită SPA-ului Peter Island, Insulele Virgine Britanice devin destinația perfectă pentru zilele de relaxare. Acest resort este situat pe o plajă privată, luxoasă. Plajele sălbatice, curate și puțin populate se combină cu luxul acestui resort pentru a oferi cea mai frumoasă priveliște clienților.

Tratamentele SPA pot fi realizate in 12 camere. Fiecare dintre acestea este echipată cu propria saună, piscină și jacuzzi. Acest centru SPA oferă o gamă variată de tratamente tradiționale și moderne, ideale pentru reîncărcarea bateriilor.

 


8. Round Hill

Centrul SPA Round Hill este situat în Montengo Bay în Jamaica. Acest centru este un complex cu un hotel, un centru spa și mai multe vile. Round Hill vă oferă servicii impecabile combinate cu ospitalitatea jamaicană. Camerele de oaspeți din vila privată cu vedere la mare au designul făcut de Ralph Lauren. Cea mai mare atracție a acestui resort sunt numeroasele tratamente de relaxare.

 


7. Vila Marjina

Egiptenii sunt cunoscuți pentru ritualurile lor de relaxare și reîntinerire. De aceea, un SPA în Egipt este un loc ideal pentru câteva zile de escapadă. Situată în peninsula Mount Sinai se află Vila Marjina. Acest resort este o vilă în stil egiptean. Pentru clienții SPA-ului, centrul oferă o minunată selecție de facilități sofisticate care vă vor face să vă relaxați și să uitați de probleme.


6. Royal Westmoreland

O escapadă în Caraibe la un resort de 5 stele. Asta vă poate oferi Royal Westmoreland. Acest resort de 5 stele este situat în St. James în Barbados. Clienții beneficiază de privilegii exclusiviste la toate facilitățile de SPA, la golf și așa mai departe. Calitatea de client include și accesul la complexul numit Sanctuary SPA, care are și o piscină exterioară. Aici puteți petrece o vacanță excelentă unde vă veți relaxa și veți dori să reveniți mereu.


5. Ezzahra

Această vilă imensă este în Maroc și oferă lux și extravaganță pentru toți clienții săi. Ezzahra a fost construită ca o casă de vacanță pentru o familie de oameni importanți ai Marocului. Acum ea are o grădină imensă, o piscină, zonă de făcut plajă, cameră de jocuri/ cinema, terenuri de tenis, și o sală de fitness.

Desigur, cea mai mare atracție este SPA-ul. Acesta oferă numeroase tratamente și terapii. Vila în care se află centrul SPA este privată, exclusivistă și foarte stilată. Cu siguranță o să vă simțiți minunat în acest resort.

 


4. Kaparelli House

Acest resort este mai mult o casă luxoasă pentru oaspeți. Este situată în Grecia, așa că priveliștea este automat una dintre facilități. Acest centru SPA vă oferă o experiență de neuitat. Facilitățile includ un jacuzzi exterior, o sală de fitness și o cameră SPA dedicată.

Tratamentele spa sunt oferite în această cameră, care este echipată cu o baie cu aburi, o saună și o masă de masaj. Acest loc este potrivit și pentru familiile care au copii deoarece este echipat și cu un loc de joacă pentru cei mici.

3. Elounda Gulf Villas
Acest resort este în Creta, Grecia. Numele acestui centru SPA vine de la plaja Elounda care este situată în apropiere. Elounda Gulf Villas are un hotel de 5 stele și un SPA numit Royal Spa Villa.

Aici puteți găsi o sală de fitness, baie cu aburi, saună și o piscină imensă care este încălzită în funcție de sezon. Acest resort vă oferă o stare de confort, de relaxare și de pace. Dacă îi călcați pragul veți fi surprinși de zona superbă și de facilități.

 


2. Al Maha Desert Resort and SPA

Acest resort este situat în Dubai. Al Maha Desert Resort este o oază de relaxare pentru oricine. Arhitectura acestui resort vă va lasă cu respirația tăiată. Înconjurat de palmieri, resortul are un centru SPA care vă va oferi o stare de calm și de pace interioară.

Tratamentele tradiționale și moderne sunt oferită în spațiul numit Timeless SPA. Unul dintre cele mai cunoscute tratamente este Rasoul. Acesta este și semnătura resortului, cunoscută în întreaga lume de către cei pasionați de tratamente SPA.


1. Blue & Green: The Lake SPA Resort


Acest resort de 5 stele este una dintre cele mai mari atracții din Villamoura, cel mai mare complex turistic european din Portugalia. Blue & Green este făcut special pentru relaxare. Acesta are ca temă 5 continente și 5 simțuri. De aceea oferă o gamă largă de tratamente spa care vă vor stimula toate simțurile. De asemenea, la acest resort aveți facilități precum piscină interioară, centru fitness și salon de coafură.


În acest top se regăsesc cele mai exclusiviste și scumpe centre SPA sau resorturi SPA din lume. Acestea sunt doar unele dintre ele. În jurul lumii găsiți diferite SPA-uri cu diferite tematici. Indiferent de tematică, SPA-urile sunt făcute pentru a vă ajuta să vă relaxați și să uitați de probleme.

Acest top poate fi utilizat și pentru a vă inspira în cazul în care doriți să vă deschideți un centru SPA propriu, pentru a le oferi clienților dumneavoastră o experiență de neuitat.


Nicoleta Ciobanu

Printre pasiunile ei se numără călătoritul și scrisul.
De aceea îi place să scrie despre haine, bijuterii și multe alte subiecte captivante