Cum comand

Plasarea unei comenzi pe HalatDeBaie.ro este o operațiune simplă. În funcție de numărul de produse veți fi anunțat în cât timp vine comanda dumneavoastră.

Următorii pași vă vor ajuta să plasați comanda dumneavoastră cu succes.


Intrați pe oferta noastră (link) pentru a alege produse dintr-o gamă largă de prosoape și halate de calitate premium, din bumbac 100% și cu o densitate deosebită. Alegeți doar produsele pe care doriți să le achiziționați acum, iar pe cele pe care vreți să le salvați pentru comenzi viitoare adăugați-le în wishlist.

 


După ce ați selectat toate produsele necesare mergeți la Vizualizare coș sau Check-out (link). Pentru a plasa comanda este cel mai simplu să vă înregistrați ca utilizator (dacă este prima dată când faceți cumpărături de la noi) sau să vă logați în contul dumneavoastră dacă aveți deja unul.

Dacă vă faceți cont va fi mai ușor la următoarea comandă. Dacă nu aveți timp pentru înregistrare, puteți finaliza comanda și asa, ca simplu vizitator al site-ului nostru. Tot ce trebuie să faceți este să completați datele necesare pentru livrare. Înainte să faceți acest pas, verificați din nou coșul de cumpărături pentru a fi sigur că ați ales toate produsele pe care le doriți.

Dacă v-ați înregistrat puteți să accesați și pagina Istoric Comenzi (aici vizualizați comenzile anterioare și detalii despre ele) sau pagina Wishlist (aici este o listă de produse pe care dumneavoastră ați ales-o pentru a achiziționa-o în viitor). (link pentru ambele).


După ce ați verificat coșul și ați terminat completarea datelor, formularul de comandă vă cere să alegeți modalitatea de plată pe care o doriți.

Puteți achita comanda plasată pe HalatDeBaie.ro în două moduri:

*Pentru ambele opțiuni nivelul de securitate este unul foarte înalt. Datele dumneavoastră sunt în siguranță.

 


Tot ce trebuie să faceți acum este să confirmați comanda făcută, să verificați detaliile, apoi să vă bucurați de produsele comandate.

După ce ați plasat comanda, veți primi automat un e-mail de confirmare. Când comanda a fost trimisă la curier veți primi un SMS de la acesta. Pentru mai multe detalii despre livrare accesați link-ul Livrare (link).