Despre noi

Cine suntem?

Magazinul online HalatDeBaie.ro este deținut și operat de firma Amargo Web Shop SRL, cu sediul în București. Suntem o echipă tânără și entuziastă, cu o pasiune pentru lucrurile frumoase și un serviciu impecabil.

Ne puteți contacta pe email (contact@halatdebaie.ro), prin telefon de luni până vineri între 10.00 – 17.00 (nr de telefon 0749100022) sau prin formularul de contact de aici.


De ce am înființat HalatDeBaie.ro?

Credem că piața textilelor pentru casă și confort nu oferea încă tot ce este mai bun din calitatea țesătorilor turcești de lux.

Magazinul HalatDeBaie.ro își propune să umple acest gol, aducând halate și prosoape extra-pufoase, premium, cu o densitate de 650 g/mp, mai bune decât orice altceva de pe piața românească.

De asemenea, ne propunem să oferim publicului mai multe opțiuni de prosoape pentru spa, inclusiv tradiționalele țesături de tip Peshtemal, o tradiție de secole în hammam-urile orientale.


Cine sunt clienții noștri ideali?

Avem o gamă generoasă de prosoape și halate pentru clienții business, care vor să îmbunătățească experiența clienților lor. Dacă te ocupi de un hotel, o pensiune, un spital sau un centru de tip SPA, ai ajuns în locul potrivit. Noi putem să te ajutăm să te distingi de competiție printr-o calitate și un nivel de confort de neuitat!

De asemenea, suntem mândri de faptul că oferim produse accesibile și publicului larg, fără să avem o cantitate minimă necesară pentru o comandă. Oricine care vrea să simtă confortul dintr-un spa sau un hotel de lux în intimitatea propriei locuințe o poate face acum prin gama de produse HalatDeBaie.ro.

Vă mulțumim că sunteți clienții noștri și vă așteptăm să ne contactați pentru orice întrebare sau sugestie.