Despre retur

Dacă produsele comandate de pe HalatDeBaie.ro nu sunt conform așteptărilor dumneavoastră, vă oferim posibilitatea de a returna acele produse în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr 34 din 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță.

Data recepționării este cea la care ați preluat produsele de la firma de curierat care efectuează livrarea.

Singurele costuri de retur care sunt achitate de consumator sunt cele directe de returnare a produselor.

Rambursarea sumelor plătite de către client se va face cu respectarea prevederilor legale, în termen de cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de către consumator (O.G. 34/2014).

Vă vom returna sumele achitate pentru produse direct în contul bancar la câteva zile după primirea coletului la adresa noastră de corespondență.

Clientul nu poate pretinde niciun fel de daune (materiale sau morale) peste valoarea sumelor plătite pentru comandă sau comenzi.

De reținut!

Înainte de a returna

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: contact@halatdebaie.ro sau să sunați la numărul de telefon 0749100022. Dacă nu anunțați înainte să faceți returul, acesta nu va fi primit.