Termeni și Condiții de Utilizare ai Site-ului HalatDeBaie.ro

Prin utilizarea HalatDeBaie.ro, vizitatorul sau utilizatorul (în continuare Vizitator) își dă explicit acordul de a respecta condițiile documentului din față, intrate în vigoare în momentul publicării lor. Din acest motiv, recomandăm citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor de utilizare prezentate în continuare.


Condiții Generale


Prevederile prezentului acord se aplică tuturor vizitatorilor. HalatDeBaie.ro nu se face responsabil de conținutul și practicile site-urilor terțe, către care ar putea avea legături sau cu care ar putea avea încheiate acorduri de colaborare.

HalatDeBaie.ro își rezervă dreptul de a modifica fără preaviz conținutul acestui document. Amendamentele pot fi făcute fără o notificare prealabilă sau post factum și fără a oferi o explicație cu privire la motivul modificărilor. Cea mai recentă versiune a acestui acord, respectiv cea care este în vigoare va fi accesibilă la adresa web de față.

Acești termeni și condiții sunt în acord și cu Politica de confidențialitate a site-ului. 


Utilizarea Site-ului HalatDeBaie.ro


Conținutul și funcționalitatea HalatDeBaie.ro sunt oferite pentru accesarea lor de către vizitatori în forma lor actuală, fără niciun fel de garanții, de orice natură, implicite sau explicite. Dată fiind natura imprevizibilă a internetului, HalatDeBaie.ro nu poate fi vinovat pentru eventualele pagube produse prin utilizarea sa.

Exemplele includ, dar nu se limitează la:

De asemenea, vizitatorul este obligat să anunțe administratorul site-ului de eventualele probleme tehnice sau dificultăți apărute pe parcursul utilizării HalatDeBaie.ro.

Toate drepturile asupra conținutului și funcționalității HalatDeBaie.ro sunt deținute de Administrator fiind protejate de dreptul de autor. Vizitatorul nu are dreptul să copieze, reproducă, distribuie, vândă, expună, etc. fără acordul prealabil în scris al Administratorului- materiale de orice natură preluate de pe HalatDeBaie.ro. Violarea acestei prevederi conduce către efecte juridice conform legislației în vigoare.

Prin plasarea unei comenzi pe HalatDeBaie.ro, utilizatorul intră într-un contract comercial cu administratorul site-ului, deschizând o relație de cumpărător-vânzător, care atrage cu sine toate drepturile și obligațiile aferente fiecărei părți, așa cum sunt ele prescrise de rigorile legii conform O.U.G. 34/ 2014.


Despre Prețurile Produselor HalatDeBaie.ro


Fiecare produs disponibil pe HalatDeBaie.ro este însoțit de o scurtă descriere și de imagini. Aceste produse prezintă prețul oficial exprimat în LEI (RON). Toate prețurile includ și TVA.

Înainte de a cumpăra, utilizatori pot verifica valoarea finală a comenzii, precum și eventualele taxe adăugate pentru livrare, prin vizualizarea coșului de cumpărături. Odată ce o comandă a fost plasată, utilizatorului i se garantează faptul că prețul final nu se va mai modifica în intervalul de timp care va mai trece până la livrarea produselor.

HalatDeBaie.ro își rezervă dreptul de a modifica fără preaviz prețurile practicate pentru produsele puse la vânzare.


Despre Datele cu Caracter Personal

 

HalatDeBaie.ro colectează date cu caracter personal doar atât cât este absolut necesar (ex: adresa de livrare etc.) și în rigorile legii, obligându-se să le protejeze cu grijă de terți sau de folosirea lor în alte scopuri decât cele asupra cărora utilizatorii își dau acordul.

Cumpărătorul (utilizatorul) va avea acces la un istoric al comenzilor sale prin accesarea contului său de pe HalatDeBaie.ro. De asemenea, utilizatorul va putea oricând să modifice detaliile sale personale din contul său.

Puteți citi mai multe despre cum HalateDeBaie.ro protejează datele cu caracter personal aici.


Litigii și Conflicte de Interese


Prin utilizarea site-ului HalateDeBaie.ro, fiecare utilizator se declară de acord cu acești Termeni și condiții, fiecare comandă plasată fiind echivalentul unui contract.

În cazul în care se ajunge la o neînțelegere sau la un conflict de interese între vânzător și cumpărător, acesta se va soluționa pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile de la data sesizării în scris adresată de utilizator. Dacă această cale este epuizată, cazul va fi preluat de organele abilitate, conform legislației în vigoare.

Important: În situația în care un client plasează comenzi și apoi nu mai este disponibil pentru livrare, aceasta nefiind efectuată în termen de 15 zile de când trimitem comanda, în mod repetat, ne rezervăm dreptul de a nu mai onora comenzi către acel client pe viitor.

Puteți citi mai multe în alte secțiuni ale site-ului HalatDeBaie.ro: pentru procedura de comandă, cea de livrare și cea de retur, precum și despre modalitățile de plată acceptate.

Pentru orice nelămuriri sau sugestii, vă rugăm se ne contactați pe contact@halatdebaie.ro sau la numărul de telefon 0749100022.